8



Skriver lite på mitt brev till YBC, svårt att skriva om sig själv. Borde egentligen plugga men känner inte för det. Lyssnar på den här The Brian Jonestown Massacre – Ballad Of Jim Jones som av någon oförklarig anledning gör mig väldigt glad. Längtar efter helgen...tyst karin. Vad ska jag skriva för nåt på brevet, någon idé någon?



7

Jag är så fruktansvärt fucking jävla skit arg. jag vill döda min fruktansvärt paraonida pappa som förstör för mig. Fuck.

6

Jag tänke göra en så otrolig töntig modeblogg sak nu, ni får förlåta mig. Men detta vill jag ha just nu.






Tack och hej.






5

Jag är hemma hos pappa nu. Känns lite konstigt. Har ingen tv eller dator så lånar pappa lite snabbt. Nu ska jag sätta mig i mitt fönster och blicka ut över det snöiga landskapet och sedan börja lyssna på den galnaste låten och börja dansa för mig själv. God natt.

4





Det skulle bli lite fler bilder men lyckades inte med mer än dem här. Jag tittar lite på dumburken och skummar igenom kemiboken. Jag tänker göra en "2010 to do list" men kommer bara på massor med otroligt onödiga saker. Imorgon ska jag träffa pappa första gången på en månad ungefär. Det ska bli lite mysigt. Puss.

3...thats the magic number


He estudiado espanol hoy en dia con Matilda. Jag var tvungen. Jag har haft en härlig dag även om jag kan tycka att den har tagit slut lite väl fort. Tack och hej.

2





Jag har hittat den finaste klänningen på länge, åh jag dör. Det har inte blivit mycket skrivande på bloggen, men vill ha lite bilder och det är det ont om. Ska försöka få ihop några. God natt.

1

Mitt nyårslöfte är attt sluta vara så djävulskt paranoid och orolig för allting.

RSS 2.0